Mecanism
campanie

 

1. Colectioneaza 4 lingurite Danone

Colectioneaza 4 dintre lingurite Danone din pachetele promotionale 4x140g Danone Natural si inscrie-le in cont cu ajutorul numarului de bon aferent fiecarui pachet. Pastreaza bonul pentru validare.

2. Incarca o poza cu tine si linguritele zambitoare

Adauga in cont cel putin o poza cu tine, sau cu tine si familia ta, zambind, alaturi de o lingurita Danone.

3. Spune-ti dorinta

Dupa ce ai trecut de primii 2 pasi, spune-ne care este dorinta pe care vrei sa ti-o indeplinim.

4. Iti indeplinim dorinta

La incheierea campaniei vom trage la sorti 3 castigatori carora le vom indeplini dorinta. Valoarea maxima a unei dorinte poate fi de 5.000 RON.

Galerie

Aici vei putea vedea zambetele stranse pe parcursul campaniei.

Indeplinim 3 dorinte

Noi, la Danone, credem ca viata e mai frumoasa cand e plina de zambete si gust! De aceea cautam sa aducem zilnic motive de bucurie in familiile voastre.

Ca urmare am decis ca premiile acestei campanii sa fie chiar implinirea dorintelor voastre. Pentru ca o dorinta implinita nu poate fi decat un excelent motiv de a zambi!

* dorinta nu poate sa depaseasca suma de 5000 RON

Regulament

Special pentru concursul „Familia linguritelor Danone” am lansat un nou pachet promotional: 4x140g Danone Natural cu o lingurita cadou (vezi poza produsului mai jos). Acesta se va gasi in magazine pe o perioada determinata, in limita stocului disponibil.

Pentru a intra in concurs e nevoie sa folositi numarul de bon aferent fiecarui pachet promotional cumparat si lingurita zambitoare Danone cadou. Mai multe detalii puteti gasi in sectiunea Mecanism sau in regulamentul concursului.

Succes!

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE CU PREMII

"Familia linguritelor Danone"
organizata de S.C. Danone P.D.P.A. S.R.L.
(perioada: 21 februarie – 18 aprilie 2014)

Art. 1 – Organizatorul

Organizatorul campaniei promotionale cu premii "Familia linguritelor Danone"  (denumita in continuare „Promotia”) este S.C. Danone-Productie si Distributie de Produse Alimentare S.R.L. („Organizatorul”), societate comerciala inregistrata in conformitate cu legea romana, cu sediul in Romania, Bucuresti, sector 2, Str. Soldat Nicolae Canea nr. 96, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40 /9619 /1996, cod unic de inmatriculare 8961927, capital social 12.000.000,00 RON, avand numar de operator de date personale 3487.

Concursul se va desfasura conform prevederilor prezentului regulament („Regulamentul”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

Prin participarea la acest concurs, se prezuma cunoasterea regulamentului si acordul Participantului. Participantii se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor prezentului Regulament.

Art. 2 - Durata si locul de desfasurare a Promotiei

2.1. Promotia este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei.
2.2. Promotia va incepe pe data de 21 februarie 2014, ora 14.00 si va dura pana la 18 aprilie 2014, ora 23:59:59.

Art. 3 -  Regulamentul oficial al Promotiei

3.1. Regulamentul oficial al Promotiei este disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe intreaga durata a concursului, in oricare dintre urmatoarele modalitati:

 • in format electronic, prin accesarea website-ului www.gustaviatazambind.ro/linguriteDanone,
 • in urma unei solicitari scrise trimise la adresa Organizatorului din Str. Soldat Nicolae Canea nr. 96, sector 2, Bucuresti, Romania

3.2. Potrivit liberei decizii a Organizatorului, Promotiapoate fi mediatizata in scopul informarii publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare si/sau cu rol informativ. Informatiile pe care astfel de materiale le pot contine vor fi interpretate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.
3.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta si/sau intrerupe desfasurarea Promotiei,cu conditia instiintarii prealabile a participantilor cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia. Orice modificari/completari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse in acte aditionale si vor fi comunicate catre public prin publicarea pe website-ul www.gustaviatazambind.ro/linguriteDanone si pe pagina Facebook Iaurtul Danone: www.facebook.com/iaurtul.Danone

Art. 4 - Dreptul de participare

4.1. Se pot inscrie in vederea participarii la Promotie numai persoanele fizice („Participantii”) cu domiciliul sau resedinta in Romania si care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani.
4.2 Nu pot participa la Promotie urmatoarele categorii de persoane:

 • angajatii companiei Danone P.D.P.A. S.R.L. si ai distribuitorilor acesteia
 • angajatii oricaror companii implicate in realizarea oricaror activitati legate de organizarea si desfasurarea Promotiei

De asemenea, rudele angajatilor mentionati mai sus (respectiv copii/parinti, frati/surori, sot/sotie) nu au dreptul de a participa la Promotie.

Art. 5 – Produsele participante

5.1. Prin Produse Participante se va intelege ca urmatoarele produse comercializate de catre Organizator pe piata din Romania participa la Promotie:
5.2. pachetele promotionale 4x Danone Natural de 140g cu lingurita cadou.
5.3. Dupa data incheierii campaniei promotionale, produsele participante descrise mai sus isi pierd aceasta calitate, Organizatorii nemaiavand nicio responsabilitate si nemaiasumandu-si nicio obligatie in legatura cu nicio circumstanta care ar putea eventual conduce publicul la concluzia actualitatii ori continuarii campaniei promotionale.
5.4. Produsele participante la promotie sunt disponibile in limita stocului existent.

Art. 6 – Premiile Promotiei

6.1. In cadrul Promotiei pot fi acordate, conform mecanismului descris la Art. 7 de mai jos, urmatoarele categorii de premii:

Premii conform tabelului de mai jos:

Natura premiului Cantitate totala Cost unitar RON (TVA inclus) Cost total RON (TVA inclus)
  [buc] [RON] [buc]
Indeplinirea dorintei castigatorului 3 Maxim 5000 ron/dorinta 15000
 • Prin tragere la sorti, insotita ulterior  de o jurizare a dorintelor, vor fi oferite 3 premii, fiecare in valoare maxima de 5000 de ron (tva inclus).
 • Organizatorul isi rezerva dreptul de a alege premiul (conform dorintei inscrise in promotie) pentru castigator, in cazul in care acesta nu a determinat in mod exact: natura, modelul, marca etc respectivului premiu.
 • Data fiind natura promotiei, in care dorintele participantilor difera si sunt necunoscute ca obligatie financiara in momentele ce preceda realizarea acestora, juriul isi rezerva posibilitatea de a valida doar acele dorinte care respecta criteriile impuse de acest regulament.

Art. 7 – Mecanismul desfasurarii Promotiei

7.1. Conditii privind inscrierea valabila in Promotie
7.1.1. Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

 1. Participantul  trebuie sa aiba drept de participare potrivit prevederilor Art. 4 de mai sus;
 2. Participantul trebuie sa cumpere 4 (patru) pachete promotionale 4x Danone Natural 140g cu lingurite  pe acelasi bon fiscal sau pe bonuri fiscale diferite;
 3. Participantul trebuie sa colecteze  minim 4 lingurite din cele 8 tipuri de lingurite existente;
 4. Participantul trebuie sa intre pe www.gustaviatazambind.ro/linguriteDanone sa completeze formularul de "Creare cont" cu datele personale solicitate; sa acceseze campul „Adauga Lingurita” unde va introduce numarul si data bonului fiscal/bonurilor fiscale aferent fiecarei lingurite din pachetele promotionale Danone Natural 4x140 cumparat; sa acceseze campul „Trimite poza cu linguritele” unde sa incarce cel putin o poza cu el/ea si cele 4 lingurinte; doar dupa colectionearea celor 4 lingurite si adaugarea unei poze participantul va putea aceesa butonul „Spune-ne dorinta” unde va putea descrie dorinta pe care Danone i-ar putea-o indeplini, in maxim  300 de caractere.
 5. Participantul va incarca in cont cel putin o poza cu cel putin 1 din cele 4 lingurite regasite pe cele 4 (patru) produse promotionale Danone Natural.
 6. Dorintele trebuie sa fie clare, sa faca referiri concrete la caracteristicile produselor ce constitnuie „dorinta”. Descrierea dorintei trebuie sa fie amanuntita. Dorinta nu mai poate fi modificata dupa inregistrarea in concurs.
 7. Bonurile fiscale inscrise pe site trebuie sa fie reale si trebuie sa ateste achizitia produselor participante la promotie.
 8. Organizatorul nu isi asuma nicio responsabilitate referitor la completarea eronata a campurilor din formularul de creare cont, avand drept consecinta imposibilitatea contactarii telefonice sau validarii  participantului in eventualitatea in care va fi desemnat castigator.
 9. Dupa validarea contului creat, la o noua accesare a site-ului www.gustaviatazambind.ro/linguriteDanone, un utilizator va putea sa isi acceseze contul utilizand adresa de e-mail si parola, completate initial in pagina de inregistrare.
 10. Unui Participant la campania promotionala i se poate indeplini, prin tragere la sorti, o singura dorinta pe toata durata de desfasurare a promotiei.
 11. De asemenea, daca un Participant inscrie in aceasta promotie mai multe bonuri fiscale, iar in urma verificarii Organizatorului acesta nu va putea  face dovada existentei fizice a bonurilor inscrise, acestuia ii vor fi invalidate toate intrarile, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a verifica si solicita  orice bon fiscal inscris la un moment dat.

7.2. Modalitatea de inscriere in Promotie
7.2.1. Participantii se pot inscrie in Promotie oricand, incepand cu data de 21 februarie 2014  ora 14.00 si pana la data de 18 aprilie 2014 (ora 23:59:59).
7.2.2. In contul fiecarui Participant vor fi inregistrate toate bonurile fiscale pe care acesta le  inscrise pe parcursul promotiei.
7.2.3. Pentru fiecare lingurita selectata participantul trebuie sa introduca numarul de bon fiscal aferent fiecarui pachet promotional 4x Danone Natural 140g cumparat. In cazul in care un Participant detine un bon fiscal ce atesta achizitia a 1 sau mai multe pachete promotionale Danone Natural, acesta se poate inscrie in promotie cu acelasi numar de bon fiscal selectand numarul total de lingurite in functie de cate pachete promotionale 4x Danone Natural 140g  se regasesc pe bon.
7.2.4. Nu vor fi luate in considerare inscrierile facute in afara perioadei Promotiei sau cele efectuate prin tentative de frauda sau prin oricare alte modalitati si/sau echipamente electronice si/sau software decat cele indicate de catre Organizator,ori au fost efectuate cu nerespectarea oricareia dintre conditiile si termenii Regulamentului.
7.2.5. Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina din concurs sau de a anula decizia prin care un utilizator este desemnat castigator, in conditiile in care respectivul castigator este suspectat de fraudarea concursului (inclusiv prin utilizarea conturilor multiple pentru acelasi Participant) sau  in cazul utilizatorilor care s-au inscris in concurs pe baza unor conturi create de pe adrese temporare,  provizorii, care expira automat dupa o perioada determinata de timp sau conturi care nu le apartin, fara a anunta in prealabil participantul. Conturile false, fraudate pot fi inchise automat de Organizator, fara instiintarea participantului.
7.2.6. Organizatorul Concursului isi rezerva dreptul de a modera materialele uploadate,  urmand ca cele care se inscriu in categoriile de mai jos a fie excluse:

 • au un continut blesfamator, defaimator, indecent, explicit sexual, obscene, ofensator, sensibil din punct de vedere politic si/sau cultural, sau care promoveaza violenta, misoginismul sau care fac referire la activitati ilegale, sau care promoveaza discriminarea pe baza de rasam religie, sex, origine nationala, dizabilitate fizice sau de varsta, sau care incalca drepturile unei terte parti sau legi, care pun intr-o lumina nefaborabila Organizatorul.
 • contin inscrisuri sau diferite insemne ori au aplicate sigle, marci sau alte insemne care ar putea incalca drepturi de proprietate intelectuala ale unor terti sau sunt luate din diverse surse (prezinta sigla unor site-uri sau reprezinta imagini oferite pe piata de diversi producatori sau comercianti, cu titlu de prezentare etc.), Organizatorul se va adresa direct Participantului in cazul unor eventuale astfel de reclamatii din partea tertilor, fata de asemenea reclamatii din partea tertilor Organizatorul nu va fi tinut raspunzator, raspunderea revenind exclusiv Particpantului care a uploadat dorinta si poza corespunzatoare.
 • nu au legatura cu natura si scopul Concursului, asa cum sunt acestea detaliate in cadrul prezentului Regulament, sa nu le publice.

7.3. Validarea ulterioara a castigatorilor
Fiecare castigator al unuia din premiile promotiei va fi contactat telefonic pentru a i se comunica detaliile de primire a premiului. Pentru a intra in

 • sa indeplineasca dreptul de participare stipulat la Art. 4;
 • sa fi achizitionat in perioada promotiei orice minim 4 (patru) pachete promotionale 4xDanone Natural 140g;
 • sa fie inscris in promotie  conform mecanismului descris in cadrul art. 7.
 • sa poata fi contactat la numarul de telefon mobil cu care s-a inscris in promotie, in termen de 3 zile de la data desemnarii lor ca si castigatori;
 • numarul de telefon mobil si adresa de email declarate servesc drept mod de identificare pentru castigatori;
 • in momentul contactarii sa declare numele, prenumele, adresa completa;
 • sa trimita la adresa de mail comunicata de catre Organizator in momentul contactarii in termen de maxim 2 zile lucratoare, copie de pe bonul fiscal/bonurile fiscale, care sa ateste achizitionarea in perioada promotiei a produselor participante;
 • de asemenea, la cererea Organizatorului, trebuie sa predea unui reprezentant al organizatorului, in baza unui proces verbal bonurile fiscale inscrise, in original, inscrise in perioada campaniei promotionale;
 • dorinta Participantului sa respecte prevederile prezentului regulament.
 • dorinta trebuie sa fie scrisa lizibil, in limba romana, coerent.
 • sa accepte semnarea unui proces verbal de predare-primire a premiului.

Prin „dorinta ta”, in cuprinsul prezentului regulament, se intelege achizitia de bunuri si/sau servicii accesibile, disponibile pe teritoriul Romaniei, realizabile, in suma maxima de 5 000 RON (suma bruta, TVA inclus)* per castigator si care sunt morale, legale, nu pun in pericol sanatatea si/sau integritatea fizica a castigatorilor sau a altor persoane si care respecta obiectivul si criteriile acestei promotii conform regulilor stabilite de Organizator. Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza indeplinirea acelor dorinte care, la discretia sa, sunt considerate ca neindeplinind criteriile mentionate in prezentul regulament. In cazul in care valoarea unei dorinte este mai muca de 5000 RON castigatorul nu va primi restul de bani, ci doar indeplinirea dorintei.

* valoarea impozitulului pe profit (16% - conform prevederilor Codului Fiscal) va fi platita de catre Organizator si nu este inclusa in costul total al premiilor.

7.4. Validarea dorintelor si a castigatorilor

 • Mesajul transmis prin descrierea dorintei sa nu fie unul cu caracter obscen, ofensator, calomniator, defaimator, discriminatoriu, vulgar, pornografic, rasist, care ar putea fi considerat ca instigare la acte penale sau care contravin legislatiei in vigoare. Aceste dorinte vor fi descalificate de catre Organizator.
 • In cazul in care dorinta depaseste limita valorica stabilita de Organizator prin prezentul regulament, Participantul va fi automat descalificat.
 • Dorinta castigatorului va fi realizata de catre reprezentanti ai Organizatorului, cu acordul scris al castigatorului.
 • Organizatorul nu va acorda contravaloarea in bani a dorintelor in cazul in care castigatorul solicita acest lucru. Organizatorul nu va accepta modificarea ulterioara a dorintei trimise de catre castigator in oricare din modalitatile prevazute de prezentul regulament.
 • Transmiterea unei dorinte prin tentativa de frauda va fi automat descalificata.
 • Pentru toate situatiile prevazute in prezentul articol Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica dorinta participantului si de a indeplini dorinta unui castigator din lista de rezerva, in ordinea extragerii acestora.
 • In cazul in care valoarea unei dorinte este mai mica de 5000 RON castigatorul nu va primi restul de bani, ci doar indeplinirea dorintei.

Art. 8. Acordarea premiilor si instiintarea castigatorilor

(1) Desemnarea castigatorilor va avea loc in data de 22 aprilie 2014 prin tragere la sorti  electronica astfel:

 • vor participa toate intrarile valide primite in perioada desfasurarii campaniei promotionale;
 • prin aceasta tragere la sorti se vor desemna un numar de 3 potentiali castigatori si 9 rezerve.   

(2) Castigatorii vor fi contactati telefonic in termen de maxim 3 zile lucratoare de la data desemnarii lor ca si castigatori pentru a verifica indeplinirea conditiilor de validitate si a li se comunica cum vor intra in posesia premiilor.
(3) Dorinta trebuie sa fie realizabila in limita a maxim 5 000 Ron (suma bruta, cu TVA inclus) / premiu.
(4) In cazul in care castigatorii nu pot fi contactati pe telefonul mobil cu care s-au inscris, in termen de 3 zile lucratoare de la data desemnarii lor ca si castigatori, Organizatorii vor contacta persoanele extrase drept rezerve, acelasi termen fiind mentinut si in cazul rezervelor.
(5) Dorintele, constand in bunuri materiale, furnizare de servicii etc vor fi trimise sau inmanate castigatorilor in termen de 45 de zile lucratoare de la data confirmarii datelor castigatorilor.
(6) In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat pentru livrarea premiului, in termen de 3 zile lucratoare de la data desemnarii lui ca si castigator, acesta va fi oferit unei rezerve, in ordinea extragerii acestora. Daca nu pot fi contactati nici Participantii de rezerva, in termen de 3 zile lucratoare de la data desemnarii lor ca si castigator, premiile nu se mai acorda.
(7) Livrarea premiilor se va realiza pe baza unui proces verbal care contine datele de identificare ale castigatorului, descrierea premiului primit si valoarea neta a acestuia in Ron, precum si semnatura de primire si de predare.
(8) In cazul in care nu sunt indeplinite conditiile de validitate, premiul nu va fi acordat.
(9) Organizatorul nu va suporta niciun fel de cheltuieli dupa punerea castigatorilor in posesia premiilor constand in produse.
(10) Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru calitatea sau viciile premiilor acordate in aceasta campanie. Producatorul fiecarui obiect oferit ca premiu in cadrul campaniei promotionale va remedia orice defect in cadrul perioadei de garantie, in conformitate cu termenii si conditiile prevazute in certificatul de garantie ce insoteste premiul respectiv.
(11) Organizatorul isi rezerva dreptul de a solicita castigatorilor bonurile fiscale  care fac dovada achizitionarii in perioada promotiei a produselor participante.
(12) Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii promotionale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor/caracteristicilor premiilor.
(13) Pentru a intra in posesia premiului, castigatorii nu vor efectua nicio alta plata suplimentara, indiferent de titlul acesteia (ex. impozite, taxe, cheltuieli) si nu vor suporta alte costuri suplimentare, cu exceptia celor ce decurg din achizitia produselor promotionale cumparate pentru participarea la promotie si eventual  alte cheltuieli normale ce deriva din practica comerciala normala.
(14) Fiecare Participant (fiecare numar de telefon mobil Participant) la aceasta campanie are dreptul de a castiga un premiu si numai unul in cadrul acestei campanii.
(15) In cazul in care un castigator nu poate beneficia de premiu din motive obiective, independente de Organizator (ex: incapacitate de a calatori cu avionul, interdictie, condamnari penale, incapacitate determinata de motive medicale etc) acesta poate transfera castigul catre o ruda de gradul 1 (copii, parinti, frati/surori) ori catre sot/sotie, acestia avand varsta de 18 ani impliniti, in aceleasi conditii prevazute de prezentul Regulament, motivand cauza imposibilitatii.
(16) Anuntarea castigurilor poate fi un eveniment public. Participarea la campania promotionala  
constituie acordul potentialilor castigatori referitor la faptul ca numele va fi facut public potrivit legislatiei in vigoare si folosit in materiale publicitare de catre Organizatori fara niciun fel de plata aferenta, acordul valorand cesiunea cu titlu gratuit a drepturilor patrimoniale corespunzatoare castigatorilor catre Organizatori pe teritoriul Romaniei pentru intreaga perioada de protectie a acestora.
(17) Prin inscrierea la promotia "Familia linguritelor Danone" Participantii sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele , adresa si imaginea lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare (TV, presa, radio, internet si orice alt canal publicitar), fara alte obligatii sau plati din partea Organizatorului.
(18) Tragerea  la sorti se va desfasura in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea promotiei si va fi asistata de un notar public.
(19) Lista castigatorilor finali validati va fi facuta publica in data de 5 mai 2014 www.gustaviatazambind.ro/linguriteDanone.
(20) Participantul isi asuma raspunderea cu privire la dezvaluirea catre public a respectivelor poze, precum si pentru respectarea tuturor prevederilor legale privind dreptul de autor aferent materialului transmis. Toate fisierele incarcate de participanti vor fi postate pe site-ul www.gustaviatazambind.ro/linguriteDanone, intr-o sectiune special dedicata acestei campanii.
(21) Nu vor fi luate in  considerare si nici nu vor fi publicate fisierele care nu respecta conditiile impuse de lege (sa nu fie materiale ilegale, periculoase, malitioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare, defaimatoare, rasiste sau xenophobe, materiale ce constituie o incalcare flagranta a dreptului de autor si nici materiale care ar putea fi considerate ca instigare la acte penale sau ilegale). Organizatorul nu este responsabil pentru faptul ca terte parti pot utiliza informatii pe care participantii la Campanie le posteaza sau le fac disponibile in spatiile dedicate Campaniei.
(22) Participantii isi asuma intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmit sau le publica in spatiile dedicate Campaniei pe site-ul www.gustaviatazambind.ro/linguriteDanone. Participantii sunt in intregime responsabili de continutul imaginilor, textelor si informatiilor postate sau introduse pe site sau transmise altor membri.
(23) Toate materialele (pozele) incarcate de participanti pe www.gustaviatazambind.ro/linguriteDanone devin proprietatea Organizatorului. Materialele pot fi folosite pe termen nelimitat de Organizator fara ca acesta sa instiinteze paticipantii de acest lucru si fara pretentii materiale din partea participantului.
(24) Participantii sunt de acord si se obliga sa nu foloseasca serviciile site-ului pentru a instiga la incalcarea legislatiei romanesti. In acelasi timp, participantii sunt de acord si se obliga sa nu ofere informatii cu scopul de a sprijini activitati ilegale.
(25) Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica / exclude din concurs materialele transmise de participanti si care nu respecta conditiile mentionate anterior.

Art. 9 -  Taxe si impozite

9.1. Organizatorul se obliga sa vireze impozitul datorat pentru veniturile constand in premiile acordate castigatorilor cu cetatenie romana in conformitate cu prevederile art. 77 alin (4) din Codul Fiscal aprobat prin Legea nr. 571 din 22/12/2003, cu modificarile si completarile ulterioare, orice alte obligatii de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

Art. 10 – Limitarea raspunderii

10.1.  Organizatorii sunt indreptatiti sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de fraudare a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei campanii.
10.2.  Organizatorii Campaniei promotionale nu vor avea nicio raspundere si nu vor putea fi implicati in niciun litigiu legat de detinerea sau de proprietatea asupra bonurilor fiscale cat si in ceea ce priveste eventualele cheltuieli suplimentare suportate de catre Participant in legatura cu aceasta campanie, exceptie facand cele prevazute de OG nr. 99/2000 aprobata prin Legea nr. 650/2002.
10.3.  In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei intrari in cadrul acestei promotii, decizia comisiei formata din angajati ai Organizatorului este definitiva.
10.4.  Eventualele contestatii vor fi luate in considerare in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data anuntarii publice a castigatorilor. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.
10.5.  Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru:

 • Inscrierile online care nu contin toate campurile obligatorii
 • Situatiile in care mai multe persoane revendica acelasi bon fiscal. Conform prezentului regulament, premiile vor fi acordate participantului care a introdus bonul fiscal pe www.gustaviatazambind.ro/linguriteDanone si poate face dovada detinerii bonului fiscal.
 • Existenta in stocurile magazinelor a produselor participante la promotie.
 • Erori in datele furnizate de catre castigatori; lipsa de acuratete a datelor de contact sau descrierea dorintei care nu respecta clauzele din articolul 8 nu atrage raspunderea organizatorului, fiind in responsabilitatea exclusiva a participantilor. Ca atare, acesta nu are nici un fel de obligatie in cazul furnizarii de catre participanti a unor date eronate care au dus la imposibilitatea trimiterii in conditii normale a premiului, la imposibilitatea identificarii unui castigator.
 • Organizatorul nu va fi responsabil pentru imposibilitatea unui castigator de a intra in posesia premiului dorit.
 • Organizatorul nu va fi responsabil pentru intarzierile in livrarea/inmanarea premiilor cauzate de intarzieri in prestarea serviciilor de catre furnizorii acestuia, de servicii postale etc.
 • Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare-primire nu vor fi luate in considere de catre Organizator.
 • Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru date/informatii ilizibile, pierdute, tardive, transmise la alta adresa decat cea indicata, in cazul castigatorilor, ce va duce la imposibilitatea validarii acestora.
 • Pierderea de catre participant a datelor de logare, blocarea adresei de e-mail a participantului sau alte defectiuni ale altor mecanisme decat ale siteului, implicate in procesul de reamintire a parolei si userului.
 • Erori cauzate de folosirea incorecta a computerului personal de catre participant (intreruperea sursei electrice a computerului, erori date de sistemul de operare instalat pe computer, erori date de virusarea sistemului de operare al computerului, erori date de folosirea cu rea vointa a tehnologiei de catre participant in scopul de a manipula rezultatele concursului).
 • Erori cauzate de folosirea altor tehnologii decate cele recomandate de Organizator. Tehnologiile recomandate:  Browser internet (Internet Explorer vers. minima 6, Mozilla versiunea minima 3, Opera 9), Sistem de operare minim Windows 2000.
 • Situatiile in care anumite persoane inscrise in concurs sunt in incapacitate de a participa partial sau integral la competitie, daca aceasta incapacitate se datoreaza unor circumstante aflate in afara controlului pe care Organizatorul il poate in mod rezonabil exercita.

Aceste circumstante se pot datora: informatiilor eronate, incomplete, transmise cu intreruperi, transmise cu intarziere sau deformate in orice alt mod, in urma actiunilor utilizatorilor paginii web, a functionarii echipamentelor de calcul ale acestora, aplicatiilor acestora sau altor echipamente tehnice ale acestora folosite in derularea competitiei.  Aceste circumstante se pot datora, de asemenea, dificultatilor tehnice care pot afecta functionarea conexiunilor Internet si/sau a echipamentelor de calcul si/sau a aplicatiilor furnizorului de Internet si/sau functionarea defectuoasa a e-mail-ului, fie in cazul Organizatorului, fie in cazul participantului, cauzata de probleme tehnice si/sau de trafic intens pe Internet, in general, sau pe pagina web, in special, sau de ambele tipuri de probleme.
Aceste circumstante se mai pot datora: unor deteriorari sau defecte cu efect potential asupra echipamentelor de calcul, aplicatiilor si/sau datelor stocate ale participantilor sau ale unor terti, in urma participarii la competitie. Aceste circumstante pot, de asemenea, sa se datoreze unor schimbari de legislatie care sa influenteze derularea si implementarea competitiei (precum deciziile adoptate de autoritatile civile, regimul de razboi, catastrofele naturale si alte evenimente similare), castigurile obtinute in urma competitiei, valoarea acestora, functia acestora, conditiile de acordare a acestora si/sau distribuirea acestora.
Participantii accepta cu titlu definitiv toate deciziile adoptate de Organizator in privinta castigatorilor, precum si a calendarului ulterior al competitiei sau a altor schimbari legate de implementarea competitiei.  Organizatorul are dreptul de a descalifica orice participant care nu respecta regulile competitiei sau in privinta caruia exista dovezi de comportament incorect sau de sabotaj de orice tip la adresa competitiei. Participantii se obliga, de asemenea, sa puna la dispozitia organizatorului toate datele de contact relevante, (numele, prenumele, adresa si numarul de telefon mobil, copia dupa actul de identitate).

Art. 11 - Prelucrarea datelor personale

11.1. Prin inscrierea si participarea la Promotie, Participantii declara ca sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament si sunt de acord ca datele lor personale sa intre in baza de date a S.C. Danone P.D.P.A. S.R.L., sa fie prelucrate si utilizate de acesta (personal ori prin imputernicit) in scopuri precum: inmanarea premiilor castigatorilor, inregistrarea si validarea castigatorilor Campaniei promotionale, realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatori, activitati de marketing direct precum informarea persoanelor incluse in baza de date a S.C. Danone P.D.P.A. S.R.L. prin diverse mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare permise prin lege) cu privire la alte actiuni desfasurate in viitor de catre Organizator, trimiterea catre participant de diverse materiale publicitare, informative si/sau obiecte promotionale si/sau mostre. Cu toate acestea, codul numeric personal, seria si numarul C.I. ale castigatorului Premiului mare vor fi prelucrate exclusiv in vederea indeplinirii obligatiilor legale ale Danone P.D.P.A. privind plata impozitului. Danone P.D.P.A. S.R.L. este inregistrat ca operator de date cu caracter personal nr. 3487 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si a operatorului sau de Marketing Direct, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ("Legea 677/2001"). Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia imputernicitilor sai.
11.2. Prin inscrierea la aceasta Campanie promotionala, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament Oficial si sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele si localitatea de resedinta sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati. La cererea scrisa, semnata si datata a persoanei respective, adresata Departamentului Relatii Consumatori, Strada NICOLAE CANEA, Nr.96, municipiul Bucuresti, sector 2,  o data pe an, in mod gratuit, S.C. Danone P.D.P.A. S.R.L. va confirma utilizarea datelor care o privesc sau va inceta orice prelucrare a acestora. De asemenea, S.C Danone P.D.P.A. S.R.L. va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001.
11.3.  Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677 /2001, privind protectia datelor personale ale Participantilor stocate pe durata Promotiei si ulterior acesteia. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale Participantilor la Promotie si sa le utilizeze conform legislatiei in vigoare.
11.4. Participantilor la Concurs le sunt garantate drepturile prevazute de Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si in special cele cu privire la: 
- dreptul de acces la date potrivit caruia orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre Organizator.
- dreptul de opozitie potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. 
- dreptul de interventie asupra datelor potrivit caruia orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit: a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; c) realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca o asemenea notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
11.5.  La cererea expresa a oricaruia dintre Participanti, Organizatorul va asigura acestuia exercitarea oricaruia dintre drepturile prevazute la Art.11.3 de mai sus. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii inscrisi la Promotie vor trimite Organizatorului SC Danone PDPA, pe adresa Bucuresti, sector 2, Strada NICOLAE CANEA, Nr.96, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.
11.6. Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte toate prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale stocate atat pe durata desfasurarii Promotiei, cat si ulterior incheierii acesteia pe o durata nelimitata de timp si, daca este cazul, sa notifice catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal orice modificare cu privire la colectarile si prelucrarile de date cu caracter personal realizate in legatura cu inscrierea si participarea la Promotie.
11.7. Organizatorul se obliga ca la prima comunicare in scris pe care o va avea cu persoanele din baza de date astfel creata, sa aduca acestora la cunostinta drepturile conform Legii 677/2001.

Art. 12 - Incetarea / Intreruperea Promotiei. Forta majora

12.1. Promotia poate inceta inainte de implinirea perioadei prevazute in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a asigura desfasurarea in bune conditii a Promotiei.
12.2. Forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut, controlat sau remediat de catre Organizator, si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.
12.3. Promotia mai poate inceta inainte de implinirea perioadei stabilite ori poate fi suspendata oricand in baza liberei deciziii a Organizatorului, cu conditia ca acesta sa comunice in prealabil o astfel de situatie.

Art. 13 - Imposibilitatea ridicarii premiilor

13.1.  In cazul in care oricare dintre castigatorii Promotiei se afla in imposibilitate de a primi premiul, predarea premiului se va face unei persoane imputernicite prin procura notariala speciala pentru acest lucru. Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din predarea premiului respectivei persoane imputernicite prin procura notariala, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea oricaror reclamatii legate de aceasta.

Art. 14 – Litigii

14.1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii cu privire la orice aspect legat de desfasurarea Promotiei se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti.
14.2. Eventualele reclamatii legate de derularea Promotiei se pot trimite pe adresa Organizatorului in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data anuntarii publice a castigatorilor. Dupa expirarea acestui termen, Organizatorul nu va mai lua in considerare nicio reclamatie.

Art. 15 -  Alte Clauze

15.1. Deciziile Organizatorului privind promotia sunt finale si aplicabile tuturor Participantilor.
15.2. Premiile neacordate vor ramane in posesia Organizatorului care poate dispune liber de acestea in maniera pe care o va considera necesara sau potrivita intereselor sale.
15.3. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implica organizarea si desfasurarea Promotiei.